DMARC

DMARC - mod PHISHING - CEO Fraud - SPAM

DMARC er en internet standard.


Med DMARC beskytter man virksomhedens domæner mod udnyttelse igennem phishing og spam.DMARC er en teknologi, som har et eneste sigte, hvilket er beskyttelse af domæner imod udnyttelse.

Lidt om email problemet:
En af de store grunde til hvorfor man kan modtage SPAM mails er på baggrund af internettets generelle opbygning. Der findes som udgangspunkt ikke nogen helt entydige måder for hvorledes man kan finde ud af om en mail er ægte eller SPAM.

Næsten siden starten af internettet og siden de første mails blev sendt og modtaget har det været et grundlæggende problem, at kunne autentificere afsenderen af mailen entydigt.

Virksomheder anvender omfattende ressourcer for at dæmme op mod indgående SPAM. Dertil er der igennem tiderne blevet udviklet mange værktøjer og specialiserede firewalls og scanningssystemer.

Rent teknologisk har man også forsøgt at bygge en mere robust mailtransfer, hvilket i sidste ende har ført til opfindelsen af DMARC.

Læs mere om de tekniske aspekter af DMARC eller prøv muligheden for at få en gratis phishing test på virksomhedens domæne.

Skandinaviens førstePartner


Vi er specialister i email sikkerhed.dmarcian er en global virksomhed og hjælper private virksomheder såvel offentlige myndigheder med DMARC implementerings projekter.

dmarcian har en lang række erfaringer bl.a. fra nogle af verdens største koncerner.
CEO for dmarcian Tim Draegan er samtidigt betstyrelsesmedlem i IETF og er dybt i "maskinrummet" af internettet og hvordan bl.a. andet standarder som DMARC bliver udformet.

Med XENOsecure som dmarcian partner har danske virksomheder og myndigheder en lokal specialist i email sikkerhed og DMARC implementerings projekter.
XENOsecure anvender det af dmarcian udformede DMARC projektmodel, der er velafprøvet og som løfter opgaven fra at være et IT afdelings anliggende til et projekt som omfatter hele koncernen.

Helt konkrete fordele ved at anvende DMARC:

  • SPAM beskyttelse

  • Beskyt egne brugere mod Phishing

  • Beskyt egne ansatte mod Phishing

  • Beskyt egne ansatte mod CEO Fraud

  • Få overblik over det samlede antal mailkilder der sender på vegne af virksomheden

  • Advarsel ved fejlkonfigurering af DKIM & SPF i virksomhedens mailsetup

  • EARLY WARNING - DMARC bidrager til stærkt forøget overblik over virksomhedens samlede mailflow og muliggører modtagelse af kopier, når mistænklige mails florerer på internettet fra eget domæne.

  • DMARC dokumentationen og rapporteringen understøtter compliance processer.

Kontakt os i dag